TEČAJ PODVODNE ORIENTAICJE

Spoštovani

Vabin vas na TEČAJ PODVODNE ORIENTAICJE (začetni in nadaljevalni) v soboto 9. 8. ob 10 h v PODMORNICO.

Share

Več ...

 

Napoved naslednejga srečanja PDMS

Zadni sestanek v petek je potrdo, ka se je fajn dobiti tuj med počitnicami, zato smo se odločili, ka se dobijmo tuj prvi petek v avgusti, što de pač doma.

Eden izmed predlogov na sestanki je tuj buo tečaj podvodne orientacije, zato vas prosin za preliminarne prijave, ka se znamo organizejrati. Orientacijo bi organizejrali pri Gorilkoji ali pa na Blejdi. Vableni seveda tüj si tisti,ka ste takši tečaj že dali skous, zato ka je orientacija stvar, pri keri je glij vaja najbole dobrodošla.

Na kunci pa ešče info, ka si je naš Boro Vrbanec küjpo novo šker, zato staro odavle, opis v nadaljevanji.

Lejpi potaplaški pozdrav in vbleni.

Share

Več ...

 

Zbor reševalcev Slovenije


V soboto 24.05.2014 je potekal v Kopru zbor reševalcev  PRS.  Na vaji je bilo prikazano preiskovanje terena z podvodnim robotom in dvig ponesrečenih oseb ter čolna iz vode. Iz PRS enote Murska Sobota se je vaje udeležilo 5 reševalcev in sicer : Goran Klemenčič, Mitja Slavinec, Dušan Balaško, Vojko Banfi in Vinko Lutar. Ob lepem vremenu je potekala vaja po načrtu in ob 11.30 uri je bilo izvedeno še tekmovanje vseh prisotnih PRS enot. Našo postajo sta zastopala Dušan Balaško in Vojko Banfi. Ob druženju z ostalimi reševalci, izmenjavi izkušenj, novitet in podvodnih dogodivščin je dan minil kar prehitro.

Share

Več ...

 

Potapljanje v kamešnici

V soboto 14.6.2014 je bil piknik z krstom naših novih potapljačev, obenem smo pa imeli še vajo naše PRS enote, kjer smo izvedli tudi potope. Na enem od potopov je nastal tudi film, ki si ga lahko ogledate na : https://www.youtube.com/watch?v=7oCi_q0Jqhs.
Mogoče bo film prepričal katere od naših članov , da se nam bo v prihodnosti priključil na kakem našem potopu v gramoznicah, saj kot se vidi iz filma se da tudsi v gramoznicah kaj videti.


Share
 
www.000webhost.com