Potapljanje v kamešnici

V soboto 14.6.2014 je bil piknik z krstom naših novih potapljačev, obenem smo pa imeli še vajo naše PRS enote, kjer smo izvedli tudi potope. Na enem od potopov je nastal tudi film, ki si ga lahko ogledate na : https://www.youtube.com/watch?v=7oCi_q0Jqhs.
Mogoče bo film prepričal katere od naših članov , da se nam bo v prihodnosti priključil na kakem našem potopu v gramoznicah, saj kot se vidi iz filma se da tudsi v gramoznicah kaj videti.


Share
 

Piknik s krston

Najboukše potaplaško drüjštvo se je palik izkzalo in nas je bilou največ na Dnevi potaplačof Slovenije, našo urško pa so ešče prebrali za najbole simpatično potaplačico tan. Drüjgi den smo meli tüj potaplaške izpite, zato mo PRI GORILKOJI meli tou soboto TRADICIONLANI POTAPLAŠKI PIKNIK S KRSTON.

Piknik de kombinejrani tüj z VAJO PRS (gledaj pozvanje pod črtof), fküper z madžarskimi kolegi. Vaja je tüj idealna prijlika za potop, tak ka si fkuper vableni že vgojno ob 10. sicer pa ob 14. na piknik. Sen članon, ka ste mi pravočasno poslali številke mo tan podelijli tüj naše nove majice.

Prosin za prijave do četrtka 12. 6. na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Share
 

Maj pa junij

Spoštovani,

sobotna vaja PRS se nan je fejst lipou posrečila. Sen ka ste pomagali se lipou zahvaluvlen.

Maja pa junija pa je pred nami dosta potaplanja:

  1. ZAČETEK POTAPLAŠKIH TEČAJOV, petek 23. maja ob 18 v Podmornici, meli mo tečaje za P1, P2, Nitrox, pa otroško. Prosin ka obvestijte vaše kolege, keri so se kdaj zanijmali za potaplanje, kontakt Goran 031 399 880.
  2. ZBOR REŠEVALCOV, sobota 24. maj, Koper, na potop vableni tuj si drujgi, nej samo reševalci, kontakt Goran 031 399 880.
  3. DEN POTAPLAČOF SLOVENIJE, sobota 7. junij v Fiesi, najvekši potaplaški dogodek v Sloveniji, keroga že tradicionalno Najboukpe potaplaško drujštvo potegne na cejli vikend. V Fiesi de kombi s kompresoron, tak ka si lipou vableni na potope in lejpo drujženje, sploj či že dugo nejste bilij pod vodouf in de van praf prišo izkušeni sopotaplač.
  4. POTOP IN KRST NOVIH POTAPLAČOF, sobota 14. 6 pri Gorilkoji. Pomladni krst mo letos meli fkuper s kolegi iz Madžarske, s kerimi mo najprle napravili potop, merili glibijno kamešnice, te pa napravili piknik in krst.
  5. POTOP NA MADŽARSKON, sobota 21. 6, madžarskin kolegon mo gverali potop na njihovo kamešnico.
  6. POTAPLANJE V ČRNI GORI, 21.6. do 28. 6. tradicionlano potaplanje v Bijeli v Črni Gori. Po telefoni so mi pravili, ka je ponudba ista kak se lejta do zaj, kak jo dobin ešče na paperi van jo pošlen.

Kak vijdimo je pred nami fejst pun začetek potaplaške sezone in izkoristimo čim več prijlik za lejpe potope in druženej s pajdaši iz najboukšoga potaplaškoga drujštva.

Lipou vableni!

Share
 

Potapljaški tečaj


Leto je okoli in nova potapljaška sezona se je za najbolj zagrete že začela.

Za varno potapljanje pa je zelo pomembno znanje. Zato največje in najboljše potapljaško društvo prireja tečaj potapljanja in sicer za kategorije P1, P2, NITROX  ter otroškega potapljanja.

Pričetek tečaja bo 23. maja v klubskih prostorih na Lendavski ulici - v Podmornici. Zaključek tečaja bo od 6. do 8 junija v Fiesi.

Share

Več ...