Piknik s krston in potopon

Čiglij je napoved za soboto pa nedelo bijla bole slaba, smo se v Fiesi meli fejst lipou. Vrejme je bilou idealno za potaplanje, drujžba fantastična, banka zraka se je skazala, kam smo niti sekundo nej čakali na lüft, si tečajniki pa so se pod vodouf fejs skazali in lipou opravili izpite, za ka jin v imejni cejle ekipe od srca čestitan.

Zato vas vabin, ka tou soboto v najboukše drujštvo pri Gorilkoji na kamešnici pokrstimo naši šest novi članov, pa še Sašoji čestitamo za P2.

Kakje že navada mo začali s potopon in po želji testejrali podvodne skutere, podvodno komunikacijo, potop z nitroxon in še kaj od nove opreme, po tiston pa sledij piknik in krst novih potaplačov. Pred ten pa što ma čas in volou vableni na Klavniško, ka dokunčamo garažo za kombi.

Share

Več ...

 

Druženje v Termah 3000


V soboto 18.julija se nas je kar nekaj odzvalo vabilu Term 3000 in preživelo dan pri njih. Ker je bilo vreme sončno in toplo, se je kar prilegla ohladitev v njihovih bazenih, veliko pa jih je tudi preizkušalo njihove tobogane, tako da so bili pri nekaterih hrbti kar rdeči.

No pa nismo bili tam samo zaradi tega, ampak smo tudi naredili predstavitev našega društva in potapljanja nasploh. V dveh terminih smo odpeljali pod vodo kopico radovednih otrok, pa tudi nekaj starejših se je odločilo da se preizkusi v tej veščini. Izkoristili smo priložnost in vmes naredili še vaje za izpit za P2.
Vsi ki se tokrat niste udeležili tega dogodka, pa seveda vabljeni v soboto 1.avgusta ko imamo še eno predstavitev pri njih.
Share

Več ...

 

Potapljanje na Bohinji in Bledi

Kak san van obečo, se pripravla eno fajn presenečenje. V soboto 11. 7 okoli 11.h se planejra POTAPLANJE V BOHINJSKOJ JEZERI. Napravili mo eno vajo iskanja, kero mo nadaljevali z eko akcijo, zadvečera pa napravili esce en lejpi potop za svojo dujšo. Večer mo šli v Bled (tan že iščemo fali spanje, moja linija v Plemlovi vili je zal zasedena, tak ka ci stoj kaj lejko, naj pomore), in v nedelo še na Bledi napravili potop ali dva z našimi Blejskimi pajdaši.

Share
 

Potapljaški dogodki


Poletje se je tudi uradno začelo in potapljanje je ena izmed dejavnosti, ki sodijo (tudi) v ta letni čas.

Najboljše potapljaško društvo organizira naslednje potapljaške dogodke:

  • 25-28 junij: potopi Sveta Marina: gre nas cca 10, če se želi še kdo pridruđiti, je dobrodošel
  • 27. junij: poskusni potopi - kopšališče MS od 11h do predvidoma 13h. Javite prosim vsem, ki bi radi poskusili dihati pod vodo, hkrati pa se lahko pridružijio tudi potapljaškemu tečaju
  • 29. junij: potapljaški tečaj za P1 - dodatni potapljaški tečaj v sodelovanju s klubom prekmurskih študentov. Dobrodošli tudi bodoči ali bivši študenti. Info: Goran
  • 18. julij in 1. avgust: poskusni potopi v Termah 3000 - celi dan, dobrodošli tudi kopalci

Pripravljamo pa še eno presenečenje, o katerem pa več kasneje.Share
 
www.000webhost.com