Potapljaški dogodki


Poletje se je tudi uradno začelo in potapljanje je ena izmed dejavnosti, ki sodijo (tudi) v ta letni čas.

Najboljše potapljaško društvo organizira naslednje potapljaške dogodke:

  • 25-28 junij: potopi Sveta Marina: gre nas cca 10, če se želi še kdo pridruđiti, je dobrodošel
  • 27. junij: poskusni potopi - kopšališče MS od 11h do predvidoma 13h. Javite prosim vsem, ki bi radi poskusili dihati pod vodo, hkrati pa se lahko pridružijio tudi potapljaškemu tečaju
  • 29. junij: potapljaški tečaj za P1 - dodatni potapljaški tečaj v sodelovanju s klubom prekmurskih študentov. Dobrodošli tudi bodoči ali bivši študenti. Info: Goran
  • 18. julij in 1. avgust: poskusni potopi v Termah 3000 - celi dan, dobrodošli tudi kopalci

Pripravljamo pa še eno presenečenje, o katerem pa več kasneje.Share
 

Piknik s krston

Drage kolegice pa kolegi

Rejsan je lipou, gd si najboukši. Ešče lepše pa je, gda se ti tou palik pa palik potri. In v soboto, na Dnevi potaplačof Slovenije se nan je tou bar dva krat zgoudilo. Bilij smo najboukši po števili udeležencof, naše ekipa pa je bijla nepremaglijva na Igraj brez dna. Čestitke zmagovalcon in fala lejpa sen, ka ste bilij tan, drukali za naše in pomogli, ka nas je palik bilou največ.

Zaj gda mamo zalet, pa samo tak dale na PIKNIK S KRSTON POTAPLAČOF V SOBOTO 13. JUNIJA OB 14. VORI, na staron mesti, pri Gorilkoji. Na kamešnici mo meli tuj kombi z lufton, tak ka či ma štoj prazno bombo naj jo zeme s seuf, pa tüj voda je fejst čijsta, tak ka je idelana za poglednoti naš podvodni park.

Pred piknikon, pa se, ka znajo delati z latami in cveki vabin ob 11. h k meni domou na Klavniško, ka našomi novomi kombiji plodukšamo garažo.


Share

Več ...

 

Spomladanski tečaj potapljanja


Pred nami so novi potapljaški tečaji. Če vas zanima raziskovanje podvodnega sveta, je to prava priložnost za vas. Potapljanje je lepa in varna oblika rekreacije, ter preživljanje prostega časa.

Za varno potapljanje je zelo pomembno znanje. Zato potapljaško društvo Murska Sobota prireja tečaj potapljanja in sicer za kategorije P1, P2, NITROX ter otroškega potapljanja.

Share

Več ...

 

Pohvala klubskih majic v Dominikanski Republiki


Naše nove klubske majice sva z Ksenijo uspešno promovirala v Dominikanski republiki. Imela sva jih oblečene na dveh izletih. Na prvem so naju zaradi barvne kombinacije takoj prepoznali še eni Slovenci. Na drugem pa naju je celo nemški par previdno vprašal če sva mogoče iz Slovenije, saj sta prav zaradi majic tako domnevala.

Midva sva skratka tam uživala v lepotah pokrajine. Čudovite plaže, prekrasen podvodni svet, prijazni domačini, njihov rum pa čisto nič ne zaostaja po kvaliteti za kakim bolj znanim.
Sami potopi so bili, kot je značilno za Karibe zelo lepi, z ogromno življenja. Cena potopa pa je bila proti nam bližnjim destinacijam zelo ugodna. Z vso njihovo opremo je bila cena potopa od 25 dolarjev pa do 35 evrov odvisno kje sva se potapljala.
Otok Saona pa je znan po prelepih velikih zvezdah, katere sva tudi midva našla in se slikala z njimi. Seveda pa so na otoku tudi ene najlepših plaž.


Share

Več ...